To fluer med ét smæk

sep 4, 2013

0

To fluer med ét smæk

Posted in : Plastikkirurgi on by : admin

Går du og overvejer at få foretaget en øjenlaseroperation, plastikoperation eller måske få ordnet dine tænder i udlandet? Så er det jo lidt synd, hvis din tur fuldstændig domineres af, at du har smerter og egentlig gerne vil hjem. Her er et lille forslag, der vil gøre rejsen lidt mere givtig og umagen værd.

Udnyt muligheden, når nu du er der alligevel

Kirurgirejser bliver mere og mere normale, og som regel arrangeres det hele gennem et bureau, sådan at man tager til udlandet, får operation, og sendes hjem igen med det samme. Hvis du derimod arrangerer rejsen selv, kan du sørge for at have noget ekstra tid i udlandet, så du eventuelt kan se dig lidt omkring, før selve behandlingen begynder.

Du kan også bliver der længere i den anden ende, så du har lidt mere tid til at restituere, før du skal vende hjem igen – og så måske nyde “ferien” lidt.

Overvej en sprogskole

Hvis du gerne vil udnytte din tid fuldt ud, eller gerne vil have en undskyldning til at tage til udlandet, som du kan bruge over for familien (hvis de ikke skal vide at du bliver opereret), kan du vælge at tage på sprogskole. Med Eurostudy kan du for eksempel lære kinesisk i Kina, spansk i Spanien, engelsk i England, USA eller Canada, og mange andre sprog i mange andre lande. På denne måde vil din rejse blive til en form for dannelsesrejse, og du vil have noget enormt brugbart at tage med hjem i bagagen. – udover udbyttet af din operation, naturligvis.