Vælg dit gulv med omhu!

sep 26, 2013

Vælg dit gulv med omhu!

Posted in : Brystkirurgi on by : admin

En nået så simpelt sag som at vælge gulv, kan have meget høje konsekvenser. Det erfarede Brugsen på Sukkkertoppen i Grønland i hvert fald. Da der måtte indlægges 43 personer på hospitalet efter de havde fået lagt nyt gulv.

Måtte flyves til hospitalet

Det blev lige pludselig travlt på Dronning Ingrids hospital i Nuuk, da 43 personer måtte flyves dertil efter at have blevet forgiftet af dampe fra nyt gulv i en lokal Super Brugs. Dampene kom fra et silikone produkt, som håndværkerne arbejde med og er så farlige at de kan give åndredrats besvær og feber. Man skal behandles med insulin og inhalator. Det skal dog siges at det ikke er livstruende og patienterne har det godt idag.

Gør arbejdet ordentligt

Når du skal have lagt nyt gulv er det vigtigt at du tager kontakt med nogen som ved hvad de laver og du får lagt noget kvalitets gulv. Man vil jo nødig stå i samme situation som Brugsen i Grønland. Det er derudover også vigtig at få lagt noget kvalitets gulv som holder lang tid og ikke er skadelige for dig. Et godt sted at starte er wikinggulv.dk som har mange forskellige typer gulvmaterialer og gør et stort stykke arbejde i at tilbyde godt kvalitets arbejde med de ypperste materialer.