Lån penge til operationen

okt 14, 2013

0

Lån penge til operationen

Posted in : Brystkirurgi on by : admin

Det kan være en dyr fornøjelse at blive opereret for en sports skade på et privathospital eller få foretaget et kosmetisk plastiskkirurgisk behandling. Det kan give mange problemer og sågar give dig store økonomiske kvaler som vil kræve at du for optaget et lån eller lånt penge på andre måder.

Lån penge i banken

Du kan låne pengene i banken, forudsagt at du er godkendt til at påtage et lån. Hvis du skal låne penge til en plastisk operation vil det kræve at du optager et forbrugslån. Dette lån giver dig muligheden for at bruge pengene på lige hvad du har lyst til. Banken sætter ingen krav til hvad du skal bruge pengene til, hvilket de ville have gjort hvis du havde optaget et billån eller et boliglån. Ulempen ved et forbrugslån er, at renten er lidt højere end ved andre typer banklån.

Lån penge gennem din boligs friværdi

Hvis du har fast ejendom, altså er boligejer, kan du finansiere din operation gennem at låne penge i din boligs friværdi. Det giver dig den fordel at renten vil være lav og løbetiden vil være lang. Dette vil give dig en lav månedlige ydelse på dit lån.

Quicklån

Hvis  du ikke er fast bolig ejer eller ikke har mulighed for at optage et forbrugslån. Så kan du låne penge fra en quicklåns udbyder. Du vil oftest få svar om du kan låne penge inden for meget kort til og kan i nogle quicklåns udbydere låne op til 250000 kr. og behøver slet ikke stille noget i sikkerhed til lånet. Du skal dog være obs på at de fleste quicklån udbydere har en meget høj rente og flere gebyrer ved optagelsen af lånet.

Du gør klogt i, inden du låner fra en quicklåns udbyder at sammenligne de forskellige låne udbydere. Hvilket vil give dig overblik over hvilken udbyder som er billigt og vil passe dig og din økonomi bedst.