Vælg det rette brystimplantat

nov 22, 2013

0

Vælg det rette brystimplantat

Posted in : Brystkirurgi on by : admin

Hvis man skal have lavet bryster, er det vigtigt, at man vælger det rigtige brystimplantat. Størstedelen af de, der ønsker at få lavet en brystoperation, vil gerne have, at det ender med at se naturligt ud, og her er implantatstørrelsen meget afgørende.

Læs mere om brystforstørrende operation hos Teres KBH

Ikke for store og ikke for små

Ja, det er faktisk nøgleordet, når man skal vælge implantater til sine bryster, at de ikke bliver for store eller for små. Det handler om, at man finder den helt rette størrelse, der vil få ens bryst til at se naturligt og flot ud, men som samtidig også giver den øgede størrelse, der har været ønsket fra starten af.

Man hører tit fra en pige, efter hun har fået lavet en brystforstørrende operation, at hun de gerne måtte have været et nummer større, hvor det faktisk er en passende størrelse, der er fundet. Dette er lidt “mere vil have mere” trangen, der dukker op i pigerne, og netop derfor er det vigtigt, at man har en med på råd, som kan give et synspunkt fra en professionel vinkel – som f.eks. en plastikkirurg.

Men hvad er så den rette størrelse?

Dette vil varierer meget fra pige til pige, da kropsbygningen (højde, vægt, talje etc.) er altafgørende i denne beslutning. Man kan altså ikke bare sige, at en bestemt størrelse implantat vil være et godt valg for alle. Denne beslutning bør du tage i samarbejde med en plastikkirurg, der kan vise dig nogle muligheder, og sammen finder i et implantat, som du ender med at blive rigtig glad for.

Andre valgmuligheder indenfor implantater?

Der findes også en række andre valgmuligheder, som man kan blive konfronteret med, når man skal have lavet en brystforstørrende operation.

Noprede eller galtte

Der findes både helt galtte implantater og så nogle, der er lidt noprede. De noprede er lavet, så de gør det nemmere for brystvævet at gro fast.

Runde eller dråbeformede

Runde bryster er, som navnet fint antyder, helt runde, hvor de dråbeformede er lidt fladere i toppen, og så bliver større, som naturlige bryster ville gøre det. Derfor anbefaler mange de dråbeformede, da de i flest situationer vil give et naturligt look.

Silikone eller saltvand?

Hvor man før i tiden brugte sojaolie (der blev forbrudt grundet risiko for, at det var skadeligt) er man nu ovre i to andre typer – nemlig saltvand og silikone. Silikonebryster er klart det mest populære valg i Danmark, da disse føles mest naturlige ved berøring, hvor saltvandsimplantater godt kan føles lidt hårde.